Tokom aprila 2021. godine organizacija “Kocka” je kao posledicu i odgovor na globalnu pandemiju COVID-19 započela proces digitalizacije svojih usluga koje će biti dostupne svim bivšim i budućim korisnicima Organizacije.

Usled globalne pandemije COVID-19 tokom prošle godine bili smo primorani da isporuku većine usluga našim korisnicima obustavimo očekujući neka bolja vremena i nastavak realizacije započetih projekata. Kako naše glavne usluge korisnicima čine treninzi i mentorske sesije u proteklih godinu dana koristili smo hibrdni metod rada kombinujući online rad i rad uživo u manjim grupama kada je on bio zaista neophodan vodeći računa o zdravlju naših korisnika i pridržavajući se svih propisanih mera. Tokom rada sa našim postojećim korisnicima marljivo smo skupljali povratne informacije u vidu komentara, sugestija i predloga kako bismo napravli adekvatan proizvod koji će u potpunosti odgovoriti na potrebe korisnika.

Cilj nam je ovim proizvodom omogućiti pristup našim znanjima svim korisnicima koji nisu u mogućnosti da koriste naše usluge dok u budućnosti planiramo da on bude podrška i našim redovnim korisnicima i polaznicima treninga.

Platforma koju razvijamo pružiće mogućnost razvoja preduzetničkih veština kako onima koji su početnici tako i onima koji su već započeli svoje preduzetničke poduhvate i potrebna im je podrška u razvoju kako bi njihove biznis postao održiv.

Projekat razvoja digitalne platforme za razvoj preduzetnika podržala je IRIS mreža kroz program razvoja od strane Evropske unije.

#irisnetwork #eudonation